BETA
kontakt
E-obavijesti
ENGLISH

Recentne Izložbe

Vijesti

DIJETE U GALERIJI: SPASI UGROŽENU GLJIVU, DENIS KRAŠKOVIĆ

Plakat denis kraskovic 2

Spasi ugroženu gljivu, rad je akademskog kipara Denisa Kraškovića koji će od 25. travnja do 3. svibnja voditi likovne radionice sa školskom djecom u okviru programa HDLU Istre ‘Dijete u galeriji’. Spasi ugroženu gljivu misaona je igra koju igraju dva igrača. U sklopu izložbe bit će izloženi crteži i grafike kritično ugroženih biljnih i životinjskih vrsta, te prikazan animirani film rađen od tih crteža.

Značaj projekta:  Značaj projekta ‘Dijete u galeriji’ je u inovativnoj praksi komunikacije i umrežavanja osnovnih škola i likovnih galerija. Time želimo potaknuti djecu i mlade na kreativno provođenje slobodnog vremena, zantiželju prema likovnosti i osjetljivost prema nematerijalnim vrijednostima.

 Aktivnosti:

Sponzori projekta: projekt Dijete u galeriji podržan je od strane Grada Pule, projekta Pula, grad prijatelj djece i Ministarstva kulture RH

Svi materijali na ovim stranicama u vlasništvu su HDLU-a Istre ako nije naznačeno drugačije i ne mogu se koristiti bez pismenog pristanka autora/ice ili HDLUa.