BETA
kontakt
E-obavijesti
ENGLISH

Recentne Izložbe

Vijesti

Revijalna izložba članova i novoprimljenih članova HDLU Istre


14.12-16.1.2013.
Otvorenje 14.12. u 19h
Galerija Luka, Galerija Mul, Galerija Anex, Istarska 30, Pula

HDLU Istre svake godine u prosincu organizira veliku godišnju izložbu svih svojih članova. Društvo trenutno broji 191 članova najvećim dijelom iz Istre, ali i iz drugih dijelova zemlje i svijeta. Na Revijalnoj izložbi u pravilu izlaže velik broj umjetnika s po jednim svojim recentnim radom. Ovo je jedinstvena prilika da se na jednom mjestu sagleda široki presjek likovne produkcije u Istri neovisno o likovnom izričaju, mediju i tematici.

U sklopu Revijalne izložbe predstavit će se i novoprimljeni članovi HDLU Istre. HDLUI svake godine u svoje redove prima nove članove i uobičajeno je da se oni, po primitku u članstvo, i izlagački inauguriraju i predstave publici. Njihova prva prilika bit će upravo sada, u prosincu, u sklopu popularne Revijalke koja će se protezati kroz sve galerije Multimedijalnog centra Luka i ostat će otvorena preko mjesec dana.

Za razliku od selektivnih i samostalnih likovnih projekata koji su po svojoj prirodi parcijalni, Revijalna izložba nudi raznolikost i širinu zahvata koja je posve nemoguća u drukčijim pristupima što joj daje jednu vrlo specifičnu zanimljivost i kvalitetu. Ovo je zaista jedinstvena prilika u Istri da svi domaći umjetnici, bez obzira na generaciju, stilsku i medijsku pripadnost, relativnu vrijednost i ostale odrednice izlažu zajedno.

Izložba je realizirana uz financijsku potporu Grada Pule.

Dodatne informacije i prodaja radova:

Dorina Vlakančić
HDLU ISTRE, Istarska 30
52100 Pula
tel: 098 46 47 41
http://hdluistre.hr

Svi materijali na ovim stranicama u vlasništvu su HDLU-a Istre ako nije naznačeno drugačije i ne mogu se koristiti bez pismenog pristanka autora/ice ili HDLUa.